JANGELA
ASTEKO MENUA
Astelehena
Urtarrilaren 6a
Betterabiak BIO ozpin-oliotan
Espinaka gari-opilak
Patata purea
Banillazko jogurta BIO « Cazaubon »
Asteartea
Urtarrilaren 7a
Entsalada berdea, kuiatxoa, pastanagrea
Legatz xerra osoa saltsan « Arrantza jasangarria »
Conchiglioni BIO euskal pastak
Fruitu-konpota HVE
Osteguna
Urtarrilaren 9a
Udazkeneko krema
Tolosako lukainka « Montauzer »
Dilistak BIO
Erregen Frangipanea
Ostirala
Urtarrilaren 10a
Coleslaw gasna zuriarekin
Oilasko izterra « Aldabia »
Bulgur BIO Libanoarra
Brokoliak BIO
Rondelé BIO
Astelehena
Urtarrilaren 13a
Luzokerrak ozpin-oliotan
Arraina meunière erara MSC
Penne BIO
Gasna zuria HVE « Ximun eta Xabi »
Asteartea
Urtarrilaren 14a
Porru-krema BIO
Lomo oliba bereekin
Ilar biribilak BIO
Kiwi berdea BIO
Osteguna
Urtarrilaren 16a
Landako arrautza gogorra
Kuskus begetarianoa
Semola BIO
Kuskus barazkiak BIO
Sasoiko fruta
Ostirala
Urtarrilaren 17a
Alfabeto salda
Aratxeri errea Dijoneko erara
Patata berriak erromaniarekin
Fruitu konpota BIO
Astelehena
Urtarrilaren 20a
Arto eta feta entsalada
Idi haragi-bola eskandinaviarrak
Garia BIO
Ahuntz-esnedun jogurta « Ferme Pot’ya »
Asteartea
Urtarrilaren 21a
Pastanagre birrinduak BIO
Barazki nem-a
Irrisa BIO kantondarra
Cantal AOP
Osteguna
Urtarrilaren 23a
Barazki mazedonia maionesarekin
Cordon bleu « Aldabia »
Ilar zuriak Euskal Baserri
Bananak IGP Kanariak
Ostirala
Urtarrilaren 24a
Tourin zuritua
Legatz xerra MSC txibia tintarekin
Azalorea bio bexamelarekin
Intxaur eta txokolatezko, bixkotxa
Astelehena
Urtarrilaren 27a
Aza zuri eta gorria
Txistorra « Montauzer »
Kinoa zaporetsua BIO
Karamelu kremo BIO « Pechalou »
Asteartea
Urtarrilaren 28a
Kuia krema BIO
MSC Legatz ogiztatua
Pipette pasta BIO cheddar gasnarekin
Klementina
Osteguna
Urtarrilaren 30a
Entsalada mistoa, oliba eta emmental
BIO dilista parmentiera
Patata gozoa purea
Madalena BIO
Banilla jogurta « Larrea »
Ostirala
Urtarrilaren 30a
Luzokerra tzatzikian
Pulina xerra abirkot idorrekin
« LEONen » irrisa
Konpota BIO
Astelehena
Ostailaren 3a
Alfabeto salda
Bakailao solomoa tomate saltsarekin
Patata berriak
Sasoiko fruta BIO
Asteartea
Ostailaren 4a
Arrautza gogorra maionesarekin
Azalore opila
Semola BIO
Ratatouille BIO Poventzako belarrekin
Konpota HVE
Osteguna
Ostailaren 6a
Kuiatxo krema BIO gasna freskoarekin
Xingar eta gasna pizza
Uraza
Opiltxoak astigar ziroparekin
Ostirala
Ostailaren 7a
Beterraba BIO eta erradi arrosa
Oilasko bularkia tipula gorriarekin
Maccheroniak BIO
Ahabi jogurta BIO « Baskalia »
Astelehena
Ostailaren 10a
Dubarry krema BIO
Gari nuggetak
Dilistak « El Margarato »
Sasoiko fruta
Asteartea
Ostailaren 11a
BIO Pastanagre zitroineztatuak
Txerriki lepoa IGP txarkuteria erara
Bulgur BIO eta Ratatouille
Gasna AOP
Osteguna
Ostailaren 13a
BOZKATU BEHARREKO MENUA
Ostirala
Ostailaren 14a
Txorizoa
Atun bolognesa
Mafaldine BIO tomatearekin
Sagar gorria BIO
Astelehena
Ostailaren 17a
Pastanagre horien krema
Oilasko xerra « Aldabia » curruyarekin
Patata gratinatua
Banana BIO
Asteartea
Ostailaren 18a
Apioa remoulade saltsan
Haragi-bolak amatxi erara
Irrisa BIO eta barazkiak BIO
Azukredun jogurta naturala BIO « Cazaubon »
Osteguna
Ostailaren 20a
Alfabeto salda
Patata tortilla
Ilar leka lauak BIO
Donutsa azukrearekin
Ostirala
Ostailaren 21a
Entsalada mistoa
Arrain brandada
Koko jogurta « Cazaubon »
Sasoiko fruta BIO
Garraioa
Euskal Hirigune Elkargoa-k du garraio zerbitzua kudeatzen. Izen emaiteak maiatzetik goiti egiten dira.