JANGELA

ASTEKO MENUA

 

Astelehena
Urtarrilaren 6a

Betterabiak BIO ozpin-oliotan

 

Espinaka gari-opilak

Patata purea

 

Banillazko jogurta BIO « Cazaubon »

 

Asteartea
Urtarrilaren 7a

 

Entsalada berdea, kuiatxoa, pastanagrea

 

Legatz xerra osoa saltsan « Arrantza jasangarria »

Conchiglioni BIO euskal pastak

 

Fruitu-konpota HVE

 

Osteguna
Urtarrilaren 9a
 

Udazkeneko krema

 

Tolosako lukainka « Montauzer »

Dilistak BIO

 

Erregen Frangipanea

 

 

Ostirala
Urtarrilaren 10a
 

Coleslaw gasna zuriarekin

 

Oilasko izterra « Aldabia »

Bulgur BIO Libanoarra

Brokoliak BIO

 

Rondelé BIO

 

Astelehena
Urtarrilaren 13a

Luzokerrak ozpin-oliotan

 

Arraina meunière erara MSC

Penne BIO

 

Gasna zuria HVE « Ximun eta Xabi » 

 

Asteartea
Urtarrilaren 14a

 

Porru-krema BIO

 

Lomo oliba bereekin 

Ilar biribilak BIO

 

Kiwi berdea BIO

 

 

 

Osteguna
Urtarrilaren 16a
 

Landako arrautza gogorra

 

Kuskus begetarianoa 

Semola BIO

Kuskus barazkiak BIO

 

Sasoiko fruta

 

 

 

Ostirala
Urtarrilaren 17a
 

 Alfabeto salda

 

Aratxeri errea Dijoneko erara

Patata berriak erromaniarekin

 

Fruitu konpota BIO

 

Astelehena
Urtarrilaren 20a

 

Arto eta feta entsalada 

 

Idi haragi-bola eskandinaviarrak

Garia BIO

 

Ahuntz-esnedun jogurta « Ferme Pot’ya »

 

 

Asteartea
Urtarrilaren 21a

 

 

Pastanagre birrinduak BIO

 

Barazki nem-a

Irrisa BIO kantondarra

 

Cantal AOP

 

 

 

 

 

Osteguna
Urtarrilaren 23a
 

 

Barazki mazedonia maionesarekin

 

Cordon bleu « Aldabia »

Ilar zuriak Euskal Baserri

 

Bananak IGP Kanariak

 

 

 

Ostirala
Urtarrilaren 24a
 

 

 Tourin zuritua 

 

Legatz xerra MSC txibia tintarekin 

Azalorea bio bexamelarekin

 

Intxaur eta txokolatezko, bixkotxa

 

Astelehena
Urtarrilaren 27a

 

Aza zuri eta gorria

 

Txistorra « Montauzer »

Kinoa zaporetsua BIO

 

Karamelu kremo BIO « Pechalou »

 

 

Asteartea
Urtarrilaren 28a

 

 

Kuia krema BIO

 

MSC Legatz ogiztatua

Pipette pasta BIO cheddar gasnarekin

 

Klementina

 

 

 

 

 

 

Osteguna
Urtarrilaren 30a
 

 

Entsalada mistoa, oliba eta emmental

 

BIO dilista parmentiera

Patata gozoa purea

 

Madalena BIO

Banilla jogurta « Larrea » 

Ostirala
Urtarrilaren 30a
 

 

Luzokerra tzatzikian

 

Pulina xerra abirkot idorrekin

 « LEONen » irrisa

 

Konpota BIO

 

Astelehena
Ostailaren 3a

 

Alfabeto salda

 

Bakailao solomoa tomate saltsarekin

Patata berriak

 

Sasoiko fruta BIO

 

 

Asteartea
Ostailaren 4a

 

Arrautza gogorra maionesarekin

 

Azalore opila

Semola BIO

Ratatouille BIO Poventzako belarrekin 

 

 Konpota HVE

 

 

 

 

 

Osteguna
Ostailaren 6a
 

 

Kuiatxo krema BIO gasna freskoarekin

 

Xingar eta gasna pizza

Uraza

 

Opiltxoak astigar ziroparekin

 

 

 

Ostirala
Ostailaren 7a
 

 

Beterraba BIO eta erradi arrosa

 

Oilasko bularkia tipula gorriarekin

Maccheroniak BIO

 

Ahabi jogurta BIO « Baskalia »

Astelehena
Ostailaren 10a

Dubarry krema BIO

 

Gari nuggetak 

Dilistak « El Margarato »

 

Sasoiko fruta

 

 

 

Asteartea
Ostailaren 11a

 

BIO Pastanagre zitroineztatuak

 

Txerriki lepoa IGP txarkuteria erara

Bulgur BIO eta Ratatouille

 

Gasna AOP

 

 

 

 

 

Osteguna
Ostailaren 13a
 

 

 

 

BOZKATU BEHARREKO MENUA

 

 

 

 

Ostirala
Ostailaren 14a
 

 Txorizoa

 

Atun bolognesa

Mafaldine BIO tomatearekin

 

Sagar gorria BIO

 

Astelehena
Ostailaren 17a

Pastanagre horien krema

 

Oilasko xerra « Aldabia » curruyarekin

Patata gratinatua

 

Banana BIO

 

 

 

Asteartea
Ostailaren 18a

 

Apioa remoulade saltsan

 

Haragi-bolak amatxi erara

Irrisa BIO eta barazkiak BIO

 

Azukredun jogurta naturala BIO « Cazaubon »

 

 

 

 

 

Osteguna
Ostailaren 20a
 

Alfabeto salda

 

Patata tortilla

Ilar leka lauak BIO

 

Donutsa azukrearekin

 

 

 

Ostirala
Ostailaren 21a
 

 Entsalada mistoa

 

Arrain brandada

 

Koko jogurta « Cazaubon » 

Sasoiko fruta BIO

 

Garraioa

Euskal Hirigune Elkargoa-k du garraio zerbitzua kudeatzen. Izen emaiteak maiatzetik goiti egiten dira.