JANGELA

ASTEKO MENUA

 

Astelehena
Maiatzaren 26a

 Tomateak, artoa, surimi eta anana

 

Montauzer lukainka Rougail erara

Irrisa BIO

 

Kokozko deserta

 

Asteartea
Maiatzaren 27a

 

 Piemontearra

 

 Hegaztia oddoekin

Pipette pastak BIO « Euskal Pastak »

 

Konpota BIO

 

Osteguna
Maiatzaren 29a
 

 

 

 

 

Ostirala
Maiatzaren 30a
 

 

Astelehena
Ekainaren 2a

Beterrabak BIO eta sagar berdea

 

Legatz xerra ogiztatua MSC

Patata purea

 

Sasoiko fruta 

 

Asteartea
Ekainaren 3a

 

Ur meloia

 

Bola begetarioanoak 

Semola BIO tomate culisa

 

Banilla eta txokolatezko izozkia

 

 

 

Osteguna
Ekainaren 5a
 

 

 

BOZKATU BEHARREKO MENUA

 

 

 

Ostirala
Ekainaren 6a
 

 lUZOKERRA bio ozpin-oliotan

 

Solomoa saltsan

Ilar zuriak Euskal baserri

 

 

Ardi jogurt naturala « Ferme Ondars » BIO

 

Astelehena
Ekainaren 9a

 

MENDEKOSTE

 

 

Asteartea
Ekainaren 10a

 

 Coleslaw

 

Gari nuggetak

Mafaldine pastak BIO ketchup

 

Fruitu konpota HVE

 

 

 

 

 

Osteguna
Ekainaren 12a
 

Atun enpanadak

 

Txilea haragiarekin

Leon-en irrisa

 

 

Bionoco (fruitu entsalada)

 

 

 

Ostirala
Ekainaren 13a
 

 Charenteko meloia

 

MSC legatz xerra saltsa zitroineztatuarekin

Patata freskoa

 

Gasna AOP

Astelehena
Ekainaren 16a

 

Tomatea eta feta eta oliba

 

Espinaka opila 

Ilar biribilak BIO

 

Banilla eta marrubizko tinbala

 

 

Asteartea
Ekainaren 17a

 

 

Marokoko entsalada

 

Haragi kuskusa semola BIO kuskus barazkiak BIO

 

Krima (gasna zuria BIO eztiarekin)

 

 

 

 

 

 

Osteguna
Ekainaren 19a
 

 

Carbonnara krema

Conchiglioni BIO « euskal pastak »

 

Bixkotxa BIO

 

Sagar-konpota BIO 

Ostirala
Ekainaren 20a
 

 

Pastanagre birrinduak BIO

 

Arrain frihitua MSC

Irrisa IGP Camargue 

Itsas udareak Proventzako eran 

 

Sasoiko fruta BIO

Astelehena
Ekainaren 23a

 

Meloia

 

Oilasko bularkia HVE

Dilistak BIO

 

Banillazko jogurta BIO « Cazaubon »

 

 

Asteartea
Ekainaren 24a

 

Libanako tabulea BIO

 

Raviolea piperradarekin

Kuiatxoa BIO tomatearekin

 

 Sasoiko fruta 

 

 

 

 

Osteguna
Ekainaren 26a
 

 

Tomatea eta basilikoa 

 

Haragi xehatua

Azalore gratinatua BIO 

 

Ardi irris-esnea BIO

 

 

 

Ostirala
Ekainaren 27a
 

 

Groa de Bico (ilarnabar entsalada)

 

Bakailao brandada

Uraza 

 

Pasteis de Nata

 

 

Astelehena
Ekainaren 30a

Luzokerra HVE ozpin-oliotan

 

Patata tortilla

Vichy pastanagreak BIO

 

Uneko gasna AOP

 

 

Asteartea
Uztailaren 1a

 

Entsalada mistoa

 

Txistorra « Maison Montauzer »

Pastak BIO pestoarekin

 

 Sasoiko fruta 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garraioa

Euskal Hirigune Elkargoa-k du garraio zerbitzua kudeatzen. Izen emaiteak maiatzetik goiti egiten dira.