JANGELA
ASTEKO MENUA
Astelehena
Azaroaren 4a
Betterabiak BIO
Arrain frijitua MSC
Patata purea
Banillazko jogurta BIO « Cazaubon »
Asteartea
Azaroaren 5a
Luzokerra HVE gasna freskoarekin
Oilaskoa bularkia « Aldabia »
Garia BIO
Txiribi erreak eztiarekin
Sasoika fruta
Osteguna
Azaroaren 7a
Pastanagre birrinduak BIO
Azalore opila
Dilistak BIO
Sagar eta gaztaina konpota HVE
Ostirala
Azaroaren 8a
Butternut kuia krema
Salomoa saltsan
Mafaldine BIO « Euskal Pastak »
Ardi gasna « Azkorria »
Astelehena
Azaroaren 11a
ARMISTIZIOA
Asteartea
Azaroaren 12a
Arrautza gogorra cocktail saltsarekin
Espinaka Mokadua
IGP Irrisa eta edamame babak
Sasoiko fruita
Osteguna
Azaroaren 14a
Barazki salda BIO aintzinako eran
Cassoulet
Ilar zuriak « Euskal Baserri »
Marrubi jogurta « Ferme Larrea »
Ostirala
Azaroaren 15a
Arbi-aza ozpin oliotan
Axuri haragi bolak
Patata freskoa
Fruitu konpota BIO
Astelehena
Azaroaren 18a
Entsalada orburu eta arteki-xerra nahasketa
Oilasko xerra curryarekin
Bulgur bio
Pirinioetako gasna biribila IGP
Asteartea
Azaroaren 19a
Barazki mazedonia maionesarekin
Arraina meunière erara MSC
Pastak BIO
Gasna zuria HVE « Ximun eta Xabi »
Osteguna
Azaroaren 21a
Pastanagre krema BIO koko esnearekin
Patata Tortilla
Ilar lekak bio perrexilarekin
Sagar tarta arabarbarekin
Ostirala
Azaroaren 22a
Atun enpanadak
Chipolatak HVE « Ferme les Acacias »
Ilarnabar Dahla
Sasoiko fruta BIO
Astelehena
Azaroaren 25a
Coleslaw
Thai bola begetarianoa
Irrisa IGP Camargue
Banilla jogurta Bastidarra HVE
Asteartea
Azaroaren 26a
Izar salda
Cordon bleu « Aldabia »
Ilar xehatu purea
Bananak IGP Kanariak
Osteguna
Azaroaren 28a
BOZKATU BEHARREKO MENUA
Ostirala
Azaroaren 29a
Kuia krema arbendola esnearekin
Atuna katalan erara
Semola BIO
Fruitu konpota HVE
Astelehena
Abenduaren 2a
Arto eta feta entsalada
Zerriki lepoa IGP « Pascal Massonde »
Pipette pasta BIO « Euskal Pastak »
Gasna BIO
Asteartea
Abenduaren 3a
Zozizona « Montauzer »
Arraina saltsa zitroineztatuarekin MSC
Bulgur BIO eta garagarra
Karamelu krema BIO
Osteguna
Abenduaren 5a
Porru eta arbi krema BIO
Barazki biribilkiak
Patata gratinatua
Sasoika fruta
Ostirala
Abenduaren 6a
Pastanagreak BIO ozpin oliotan
Oilasko bularkia belarrekin « Aldabia »
Irrisa IGP Camargue
Terebuza frijitua
Azukredun jogurt naturala BIO
Astelehena
Abenduaren 9a
Salda tipula ogi koskor eta gasnarekin
« Montauzer » Saltxitxak Rougail erara
Semola BIO
Sagar eta irasagar Konpota HVE
Asteartea
Abenduaren 10a
Landako arrautza gogorra
Garia BIO
Dilistak BIO
Ratatouille konfitatua oreganoarekin
Sasoiko fruta
Osteguna
Abenduaren 12a
Idiki bolognesa Herriko « Axuria »
Conchiglioni pasta BIO « Euskal Pastak »
Bixkotxa BIO
Piku jogurta « Cazaubon »
Ostirala
Abenduaren 13a
Mesclun endibia eta intxaurrak
Arrain zuria Peche Durable espainol erara
Patatak labean
Gasna AOP
Astelehena
Abenduaren 16a
Artobeltz, artoxehe eta garagar tabulea
Haragi bolak
Azalorea BIO bexamelarekin
Sasoiko fruta BIO
Asteartea
Abenduaren 17a
Beterrabak BIO
Barazkiak tomatea eta ilar gorriekin
Irrisa BIO
Greziar jogurta BIO
Osteguna
Abenduaren 19a
EGUBERRIKO MENUA
Ostirala
Abenduaren 20a
Barazki salda BIO
Arrain frijitua MSC
Pastak pestoarekin
Sagar konpota BIO
Garraioa
Euskal Hirigune Elkargoa-k du garraio zerbitzua kudeatzen. Izen emaiteak maiatzetik goiti egiten dira.