JANGELA
ASTEKO MENUA
Astelehena
Martxoaren 17a
Luzokerra gasna freskoa eta tipulinarekin
EPulinda xerra « Aldabia » curryarekin
Farfalle BIO
Sagarra BIO
Asteartea
Martxoaren 18a
Uraza, oliba eta artoa
Tomate betea
Semola BIO
Greziar jogurta BIO « Pechalou »
Osteguna
Martxoaren 20a
Crécy-ko krema BIO
Patata tortilla
Proventzako ratatouille-a
Paris-Brest
Ostirala
Martxoaren 21a
Baserriko patea HVE « Ferme les Acacias »
Legatza erara MSC
Garia BIO
Brokoliak BIO
Lanranja puska BIO
Astelehena
Martxoaren 24a
Aza eta beterraba bikotea BIO
Salomoa saltsan
Gaztelako distilak
Croc lait BIO
Asteartea
Martxoaren 25a
Landako arrautza gogora alioliarekin
Azalore opila
Pipette pasta BIO « Euskal Pastak »
Sasoiko fruta
Osteguna
Martxoaren 27a
Garbure BIO
Aratxeki axoa « Axuria » tarianoa
Leonen irrisa
Ahuntz-esnedun jogurta « Ferme Pot’ya »
Ostirala
Martxoaren 28a
Nizako entsalada
Bakailao brandada
Sagar-konpota BIO « Local pot »
Bixkotxa BIO
Astelehena
Martxoaren 31a
Parmentier salda BIO
Gari nuggetak
Dauphinois gratinatua
Ketchup
Kokozko jogurta BIO « Cazaubon »
Asteartea
Apirilaren 1a
Coleslaw
Pulinda salteatua onddoekin
Bulgur BIO
Tajin barazkiak
Sasoiko fruta
Osteguna
Apirilaren 3a
ESKUEKIN JATEKO MENUA
Ostirala
Apirilaren 4a
Arrautza gogorra cocktail saltsarekin
Atun marmitakoa
Penne pastak BIO « Euskal Pastak »
Bananak IGP
Astelehena
Apirilaren 7a
Barazki mazedonia maionesarekin
Oilaskoa euskal eran
Irrisa BIO
Sasoiko fruta
Asteartea
Apirilaren 8a
Patata entsalada eta cervellata
Lukainka « Montauzer »
Choucroute aza
Sagar tarta
Osteguna
Apirilaren 10a
Uraza
Barazki opil hanburgerra
Xipzak
Konpota laranja-lorearekin HVE
Ostirala
Apirilaren 11a
Tourin zuritua
Arraina « arrantza jasangarria » saltqa berdean
Patata freskoa
Jogurta HVE « Ximun eta Xabi »
Astelehena
Apirilaren 14a
Pastanagreak BIO basilikoarekin
Txerriki lepoa IGP Bordaleko saltsan
Pastak Bio
Uneko gasna
Asteartea
Apirilaren 15a
Tomate salda vermicellierkin
Thai Bola
Dilistak BIO
Sasoiko fruta BIO
Osteguna
Apirilaren 17a
Beterrabak BIO intxaurrekin
Haragi xehatua lursagar purean
Basoko fruitu-konpota « Cazaubon » HV
Madalena
Ostirala
Apirilaren 18a
Luzokerra tzatzikian
Arrain ogiztatua MSC
Semola BIO
Kuiatxoak tomatearekin
Banilla jogurta HVE Bastidarra
Garraioa
Euskal Hirigune Elkargoa-k du garraio zerbitzua kudeatzen. Izen emaiteak maiatzetik goiti egiten dira.