JANGELA

ASTEKO MENUA

 

Astelehena
Azaroaren 4a

 Betterabiak BIO

 

 

Arrain frijitua MSC

Patata purea

 

Banillazko jogurta BIO « Cazaubon »

 

Asteartea
Azaroaren 5a

 

Luzokerra HVE gasna freskoarekin

 

Oilaskoa bularkia « Aldabia » 

Garia BIO

 

Txiribi erreak eztiarekin

 

Sasoika fruta

 

Osteguna
Azaroaren 7a
 

Pastanagre birrinduak BIO

 

Azalore opila 

Dilistak BIO

 

 

Sagar eta gaztaina konpota HVE

 

 

Ostirala
Azaroaren 8a
 

 

Butternut kuia krema

 

Salomoa saltsan

Mafaldine BIO « Euskal Pastak »

 

 

Ardi gasna « Azkorria »

 

Astelehena
Azaroaren 11a

 ARMISTIZIOA

 

 

Asteartea
Azaroaren 12a

 

 Arrautza gogorra cocktail saltsarekin

 

Espinaka Mokadua 

IGP Irrisa eta edamame babak

 

Sasoiko fruita

 

 

 

Osteguna
Azaroaren 14a
 

 

Barazki salda BIO aintzinako eran 

Cassoulet 

Ilar zuriak « Euskal Baserri »

 

Marrubi jogurta « Ferme Larrea »

 

 

 

Ostirala
Azaroaren 15a
 

 

 Arbi-aza ozpin oliotan

 

Axuri haragi bolak

Patata freskoa

 

Fruitu konpota BIO

 

Astelehena
Azaroaren 18a

 

 Entsalada orburu eta arteki-xerra nahasketa

 

Oilasko xerra curryarekin

 

Bulgur bio

 

 

Pirinioetako gasna biribila IGP

 

 

Asteartea
Azaroaren 19a

 

 

Barazki mazedonia maionesarekin 

 

Arraina meunière erara MSC

Pastak BIO

 

Gasna zuria HVE « Ximun eta Xabi »

 

 

 

 

 

Osteguna
Azaroaren 21a
 

 

Pastanagre krema BIO koko esnearekin

 

Patata Tortilla

 

Ilar lekak bio perrexilarekin

 

Sagar tarta arabarbarekin

 

 

 

Ostirala
Azaroaren 22a
 

 

 Atun enpanadak 

 

Chipolatak HVE « Ferme les Acacias »

Ilarnabar Dahla

 

 

Sasoiko fruta BIO

 

Astelehena
Azaroaren 25a

 

Coleslaw

 

Thai bola begetarianoa

Irrisa IGP Camargue

 

Banilla jogurta Bastidarra HVE

 

 

Asteartea
Azaroaren 26a

 

 

Izar salda

 

Cordon bleu « Aldabia »

 

Ilar xehatu purea

 

 Bananak IGP Kanariak

 

 

 

 

 

Osteguna
Azaroaren 28a
 

 

 

 

 

BOZKATU BEHARREKO MENUA

 

 

 

Ostirala
Azaroaren 29a
 

 

Kuia krema arbendola esnearekin

 

Atuna katalan erara

Semola BIO

 

 

Fruitu konpota HVE

 

Astelehena
Abenduaren 2a

 

Arto eta feta entsalada

 

Zerriki lepoa IGP « Pascal Massonde »

Pipette pasta BIO « Euskal Pastak »

 

Gasna BIO

 

 

Asteartea
Abenduaren 3a

 

 

Zozizona « Montauzer »

 

Arraina saltsa zitroineztatuarekin MSC

Bulgur BIO eta garagarra 

 

 Karamelu krema BIO

 

 

 

 

 

Osteguna
Abenduaren 5a
 

 

Porru eta arbi krema BIO

 

Barazki biribilkiak

Patata gratinatua

 

Sasoika fruta

 

 

 

Ostirala
Abenduaren 6a
 

 

Pastanagreak BIO ozpin oliotan

 

Oilasko bularkia belarrekin « Aldabia »

 

Irrisa IGP Camargue

Terebuza frijitua

 

Azukredun jogurt naturala BIO

 

Astelehena
Abenduaren 9a

 

Salda tipula ogi koskor eta gasnarekin 

 

« Montauzer » Saltxitxak Rougail erara 

Semola BIO

 

Sagar eta irasagar Konpota HVE

 

 

 

Asteartea
Abenduaren 10a

 

 

Landako arrautza gogorra

 

Garia BIO

Dilistak BIO

 

Ratatouille konfitatua oreganoarekin 

 

 Sasoiko fruta

 

 

 

 

 

Osteguna
Abenduaren 12a
 

 

Idiki bolognesa Herriko « Axuria » 

 

Conchiglioni pasta BIO « Euskal Pastak »

 

 

Bixkotxa BIO

 

Piku jogurta « Cazaubon »

 

 

 

 

Ostirala
Abenduaren 13a
 

 

Mesclun endibia eta intxaurrak

 

Arrain zuria Peche Durable espainol erara

 

Patatak labean

 

Gasna AOP

 

Astelehena
Abenduaren 16a

 

Artobeltz, artoxehe eta garagar tabulea

 

Haragi bolak

Azalorea BIO bexamelarekin

 

Sasoiko fruta BIO

 

 

 

Asteartea
Abenduaren 17a

 

 

Beterrabak BIO

 

Barazkiak tomatea eta ilar gorriekin 

Irrisa BIO

 

Greziar jogurta BIO

 

 

 

 

 

Osteguna
Abenduaren 19a
 

 

 

 

 

EGUBERRIKO MENUA 

 

 

 

Ostirala
Abenduaren 20a
 

 

Barazki salda BIO

 

Arrain frijitua MSC

Pastak pestoarekin 

 

Sagar konpota BIO

 

Garraioa

Euskal Hirigune Elkargoa-k du garraio zerbitzua kudeatzen. Izen emaiteak maiatzetik goiti egiten dira.