JANGELA

ASTEKO MENUA

 

Astelehena
Martxoaren 17a

Luzokerra gasna freskoa eta tipulinarekin

 

EPulinda xerra « Aldabia » curryarekin

Farfalle BIO

 

Sagarra BIO

 

Asteartea
Martxoaren 18a

 

Uraza, oliba eta artoa

 

Tomate betea

Semola BIO

 

Greziar jogurta BIO « Pechalou »

 

Osteguna
Martxoaren 20a
 

Crécy-ko krema BIO

 

Patata tortilla

Proventzako ratatouille-a

 

Paris-Brest

 

 

Ostirala
Martxoaren 21a
 

 Baserriko patea HVE « Ferme les Acacias »

 

Legatza erara MSC

Garia BIO

Brokoliak BIO

 

Lanranja puska BIO

 

Astelehena
Martxoaren 24a

Aza eta beterraba bikotea BIO

 

Salomoa saltsan

Gaztelako distilak

 

Croc lait BIO 

 

Asteartea
Martxoaren 25a

 

Landako arrautza gogora alioliarekin

 

Azalore opila 

Pipette pasta BIO « Euskal Pastak »

 

Sasoiko fruta

 

 

 

Osteguna
Martxoaren 27a
 

Garbure BIO

 

Aratxeki axoa « Axuria » tarianoa 

Leonen irrisa

 

 

Ahuntz-esnedun jogurta « Ferme Pot’ya »

 

 

 

Ostirala
Martxoaren 28a
 

 Nizako entsalada

 

Bakailao brandada

 

Sagar-konpota BIO « Local pot » 

Bixkotxa BIO

 

Astelehena
Martxoaren 31a

 

Parmentier salda BIO

 

Gari nuggetak

Dauphinois gratinatua

Ketchup

 

Kokozko jogurta BIO « Cazaubon »

 

 

Asteartea
Apirilaren 1a

 

 

Coleslaw

 

Pulinda salteatua onddoekin

Bulgur BIO

 Tajin barazkiak

 

Sasoiko fruta

 

 

 

 

 

Osteguna
Apirilaren 3a
 

 

 

 

ESKUEKIN JATEKO MENUA

 

 

 

Ostirala
Apirilaren 4a
 

 

Arrautza gogorra cocktail saltsarekin

 

Atun marmitakoa

Penne pastak BIO « Euskal Pastak »

 

Bananak IGP

 

Astelehena
Apirilaren 7a

 

Barazki mazedonia maionesarekin

 

Oilaskoa euskal eran

Irrisa BIO

 

 

Sasoiko fruta

 

 

Asteartea
Apirilaren 8a

 

 

Patata entsalada eta cervellata

 

Lukainka « Montauzer »

Choucroute aza

 

 

Sagar tarta

 

 

 

 

 

 

Osteguna
Apirilaren 10a
 

 

Uraza

 

Barazki opil hanburgerra 

Xipzak

 

Konpota laranja-lorearekin HVE 

Ostirala
Apirilaren 11a
 

 

Tourin zuritua

 

Arraina « arrantza jasangarria » saltqa berdean

 

Patata freskoa

 

Jogurta HVE « Ximun eta Xabi »

 

Astelehena
Apirilaren 14a

 

Pastanagreak BIO basilikoarekin

 

Txerriki lepoa IGP Bordaleko saltsan

Pastak Bio

 

Uneko gasna

 

 

Asteartea
Apirilaren 15a

 

Tomate salda vermicellierkin

 

Thai Bola

Dilistak BIO

 

 Sasoiko fruta BIO

 

 

 

 

 

Osteguna
Apirilaren 17a
 

 

Beterrabak BIO intxaurrekin 

 

Haragi xehatua lursagar purean

 

Basoko fruitu-konpota « Cazaubon » HV

Madalena

 

 

 

Ostirala
Apirilaren 18a
 

 

Luzokerra tzatzikian

 

 

Arrain ogiztatua MSC

Semola BIO

Kuiatxoak tomatearekin

 

Banilla jogurta HVE Bastidarra

 

Garraioa

Euskal Hirigune Elkargoa-k du garraio zerbitzua kudeatzen. Izen emaiteak maiatzetik goiti egiten dira.